Följ GO MO Group AB

​Därför rekommenderar vi GO MO Group som SEO-leverantör

Nyhet   •   Mar 02, 2016 09:27 CET

Som VD och marknadschef har jag genom åren upphandlat och samarbetat med en rad webbyråer. Aldrig tidigare har jag hittat någon som så fulländat möter mina önskemål och krav som GO MO Group. De tickar i alla boxarna: Kundförståelse, affärsmässighet, teknisk kunskap, omvärldsanalys och – inte minst – förmåga att kommunicera hela vägen från upphandling till leverans. Min tillit är total.

Vi upphandlade GO MO Group för ett genomgående SEO-arbete för vår hemsida, efter flera misslyckade SEO-satsningar. Redan efter första mötet med Gabriel Ghavami på GO MO Group kände vi att vi inte behövde träffa några fler byråer. Gabriel visade från allra första början att han förstått vad vi behöver för att vilja ”committa” oss till en större investering, dvs inte bara vackra ord utan rapporter och fakta som redovisar varför och hur vår investering kommer löna sig. Gabriel är tydlig med vilka resultat han kan lova, men även med vad han inte kan lova.

Äntligen en SEO-byrå som fattar vad det handlar om.

Att vara expert på det man säger sig vara expert på, det borde vara en självklarhet, men tyvärr inget man kan räkna med hos en SEO-byrå. GO MO Group bygger inte sin kunskap på vad som gällde på Google för ett år sedan utan vad som gäller här och nu.

Att dessutom följa med oss och kunna redovisa och förklara vad som händer hela vägen – utan att i onödan uppta vår tid – det är stort. Go Mo Group har dessutom levererat ett antal extra tjänster utan att jag behövt säga mer än pip – och utan att de tagit en krona extra betalt för det.

Förmågan att skapa både förtroende och goda resultat.

GO MO Group har helt enkelt det vi söker hos en leverantör: Toppkompetens inom sin bransch, enastående servicenivå och en genuin vilja att det ska löna sig för oss att anlita dem.

Eva Rosengren

Delägare Lära för Livet

Bifogade filer

PDF-dokument