Följ GO MO Group AB

Basware väljer GO MO Group som SEO-leverantör på tre nordiska marknader.

Pressmeddelande   •   Feb 26, 2016 10:48 CET

GO MO Inleder ett strategiskt samarbete med Basware, en av världens största leverantör av elektroniska fakturahanteringssystem.

Ett internationellt uppdrag som går ut på att hantera SEO på några av de nordiska marknaderna. Uppdraget börjar med noggran nulägesanalys och skräddarsydda SEO-strategier för de olika marknaderna. 

"Vi är enormt glada och stolta av att denna globala aktör anförtror oss med ett så viktigt arbete. Vi kommer förädla detta förtroende på bästa sätt. Vi är otroligt bekväma i den SEO-strategi vi valt att arbeta med som går ut på att skapa SEO-vänlig Content, sprida detta innehåll och och etisk off-page arbete, där vi skapar tillbakalänkningar från betrodda plattformar...." 

- Säger GO MO Groups VD Gabriel Ghavami

About Basware: http://www.basware.com/about-us

VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

2016 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AJ-produkter, Basware, KFX coh Colliers. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bolaget visade en tillväxt på ca 145 % under 2015 och omsätter 14,3msek (2015). Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare 140 % under 2016.

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com