Följ GO MO Group AB

Bjässe och ledande företag inom global fastighetsrådgivning väljer GO MO Group som SEO-partner i Sverige.

Pressmeddelande   •   Mar 08, 2016 08:15 CET

Digitaliseringen påverkar oss alla och inte minst de globala aktörerna inom samtliga branscher. Colliers International är en av de ledande fastighetkonsulterna globalt och en pro-aktiv spelare både lokalt i Sverige och i 66 andra länder.

SEO handlar inte om push- utan om pull-marketing, vilket för detta samarbete innebär att vi på GO MO Group hjälper Colliers med att förvalta ett intresse som redan finns. Detta görs genom att driva relevant trafik till hemsidan och optimera Colliers organiska rankning via content driven SEO. Vår ambition och vårt mål är alltså att skapa en relevans som motsvarar den efterfrågan som finns.


Jag är jätteglad över denna affär och naturligtvis superstolt över att vi kan erbjuda en så pass komplett tjänst som gör att Colliers vill anlita oss och inleda ett långsiktigt samarbete.

Gabriel Ghavami, CEO på GO MO Group

Mer om Colliers International:http://www.colliers.com/sv-se/sweden/omoss

VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

2016 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AJ-produkter, Basware, KFX och Colliers. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bolaget visade en tillväxt på ca 145 % under 2015 och omsätter 14,3msek (2015). Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare 140 % under 2016.

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com