Följ GO MO Group AB

Inbound Marketing, visst - men glöm ej Outbound!

Pressmeddelande   •   Dec 02, 2016 12:13 CET

Vi började med att ställa oss själva frågan: Hur kan vi bli morgondagens digitala marknadsföringsbyrå?

Dagligen talar vi digitala marknadsföringsbolag om inbound-marketing

Vi förespråkar Inbound Marketing och vet att ni kunder tycker det är ett super hett ämne. Men, för guds skull bli inte förblindade av oss marknadsförare och glöm outbound

Vi på GO MO Group är ett SEO-bolag som älskar Inbound och när våra kunder gör affärer med lågt hängande frukter, eller "pull marketing" i motsats till "push-marketing". Vi hjälper kunder, stora som små, med att öka intäkterna och använda Google som en superhet och ny säljadvelning. En säljavdelning som konstant genererar varma leads.

SEO och annan Inbound-marketing ser till att bemöta den befintlig efterfrågan, vilket är fenomenalt, men Outbound som tex PR är till för att skapa ny efterfrågan. Kombinationen PR och SEO skapar ren magi!


Synergierna mellan PR & SEO är enorma!

Tänk att man har en marknadsföringsmix och en strategi som bygger på det researcharbete som PR-byråerna är vana vid, kombinerat med den typ av sökordsforskning och datadriven analys som vi SEO:are utför dagligen.

Visst låter det helt oslagbart? Det är det också.


PR + SEO = digital magi

Inget av det här är nytt. PR-byråerna har arbetat i tiotals år med att hitta vägar för att få sina kunder att förtjäna redaktionellt utrymme. För att sprida sina nyheter i media och skapa starka trovärdiga varumärken. SEO-byråerna har de senaste åren hittat olika sätt för att få sina kunder att synas högt upp i sökmotorerna, skapa mätbara aktiviteter genom digital pull marketing. Allt med ambitionen att öka exponeringen och därmed öka försäljningen för sina kunder.

Det som däremot är nytt är att koppla ihop dessa två hantverk. Sällan, om ens någonsin, sitter de vid samma bord hos kunderna. Skälen kan säkert vara många, men de som kommer låta detta hända kommer att få ett rejält övertag mot kollegorna i branschen.

Perspective Communication & GO MO Group

Genom ett unikt samarbete erbjuder nu GO MO GROUP och Perspective Communication dig chansen att vara en av de första som fullt ut optimerar effekterna av dina ”digitala avtryck” och ger dig maximal exponering mot dina kunder i de kanaler som är viktigast för dig.


Perspective Communication grundades 1999 och har sedan dess arbetat enormt framgångsrikt med PR. Dom själva säger så här:

"Genom samordning med övriga kommunikationsinsatser, skapas förutsättningar att påverka attityder och beteenden i målgrupperna."


GO MO Group är Sveriges snabbast växande bolag inom SEO och implementering av digitala strategier. Vi säger:

"Vi skapar nya digitala affärsmöjligheter genom att ta datadrivna beslut"Du vill veta mer, va? 

Vi är väl medvetna om att vi kommer konkurrera med både tomten och hektiska scheman i dessa juletider, men vi letar efter bolag som vill ”vara först ut” med att testa denna kombination!

Kontakta oss!

VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

2016 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AJ-produkter, Basware, KFX coh Colliers. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bolaget visade en tillväxt på ca 145 % under 2015 och omsätter 14,3msek (2015). Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare 140 % under 2016.

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com