Följ GO MO Group AB

Vi startade ett företag och blev förälskade i jobbet!

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2016 09:41 CEST

Gabriel Ghavami, Per Danielsson och Mats Wikström

Vi hade gett oss in i en bransch där möjligheterna var oändliga och utmaningarna eldade på. 

Tillsammans med min affärspartner sedan ungefär åtta år, Mats Wikström, startades ett företag som snart kom att bli min största kärleksrelation någonsin (efter hustrun så klart!).

Affärsidén var och är fortfarande enkel; att med en förstklassig (egen) produktionskapacitet i Indien med svensk personal på plats möta dagens och morgondagens digitala utmaningar. Med detta upplägg kan vi rekrytera kompetens som helt enkelt inte finns i Sverige, och det till extremt rimliga priser.

Sist jag kollade var vi 50 glada och entusiastiska medarbetare på bolagets tre olika kontor. Flest medarbetare har vi på vårt underbara kontor i Pune (där växer vi med ca 1,5 pers i månaden idag vilket är helt galet!).

Min ambition är alltid att vara bäst. 

För att bli bäst måste man jobba med de bästa, det var något vi visste från start. Därför såg vi snabbt till att omringa oss med människor som var mycket duktigare än oss själva, och såg även till att från start ta in människor med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på.

Vi blev snabbt ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus arbetar tillsammans för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta erbjudande inom digital marknadsföring.

Gabriel Ghavami, CEO och medgrundare

VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

2016 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AJ-produkter, Basware, KFX coh Colliers. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bolaget visade en tillväxt på ca 145 % under 2015 och omsätter 14,3msek (2015). Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare 140 % under 2016.

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com